Kyllingesuppe

Hvis suppens skal være rigtig fyldig og mættende og det samtidig skal være super velsmagende og ret nemt at gå til, så skal du prøve den her kyllingesuppe. Lav du bare ekstra for den er også god på både 2., 3. og endda 4. dagen.

Til 4 personer:

  • 1 kylling til at koge
  • 2 hakkede løg
  • 1 spsk olie (i realiteten lidt mere)
  • 1 spsk stærk karry eller 2 spsk. almindelig karry
  • 120g parboiled ris
  • 1,25 L blandet grøntsagsbouillon og kyllingebouillon
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 1,25 dl. piskefløde
  • 2 hakkede fed hvidløg
  • 2 tsk tørret estragon
  • Salt og peber

Kog kylling ca 1 time og 10 minutter.
Svits løg og karry sammen i olien. Tilsæt ris og bouillon og kog det sammen under låg i 10 minutter.
Skær peberfrugter i tern og tilsæt. Tilsæt hakkede tomater, piskefløde, hvidløg og estragon og lad det simre (ikke buldrekoge) i 10 minutter.
Pil kyllingen og tilsæt kyllingegkøder der er skåret i mindre stykker/tern. og varm det hele igennem i 3-4 minutter.
Smag suppen til med salt og peber og server med friskbagt flutes.