Tortillas de camarones

Tortillas som i Spanien. Super simple og lækre.

  • 200g mel
  • 200g pillede rejer
  • 3 dl vand, meget gerne tilsat en kvart fiskebuillonterning (tilsæt denne mens vandet koger). Afkøl til stuetemp. før det blandes i resten.
  • 1 bundt persille
  • 2 fed hvidløg
  • 1 æg
  • salt
  • 1/4 tsk. bagepulver
  • 1 alm. løg
  • Olivenolie

Hak løget fint. Steg på panden i olivenolie til løgene er klare. Tag dem af og stil væk.
Hak hvidløg fint.
Blandt mel, vand, æg, hvidløg, bagepulver og salt sammen med et piskeris. Dejen bliver meget flydende. Lad den stå et øjeblik.
Hak persille fint. Hak rejer.
Bland rejer, persille og løg i dejen.
Varm godt med olivenolie på en pande (på 8 ud af 9). Hæld skefulde ud på panden- en skefuld af gangen. Steg på begge sider til de er gyldenbrune.