Vanillemuffins med chokoladestykker

Køb aldrig de der færdigpakker til muffins nede fra supermarkedet. Disse er lige så nemme at lave og de smager langt bedre.

8-10 muffins

  • 1 tsk. Vanillesukker
  •  200 gram Mørk chokolade, hakket i 0,5-1cm x 0,5-1 cm store stykker
  • 3 tsk. Bagepulver
  •  250 gram Hvedemel
  •  150 gram Sukker
  •  8 spsk. Solsikkeolie
  •  1.5 dl. Sødmælk
  •  1  Æg
Bland mel og bagepulver i en skål. Pisk ægget i en anden røreskål (stor). Tilsæt sukker, vanillesukker, olie og mælk og rør det hele godt. Bland mel/bagepulverblandingen i lidt efter lidt og til sidst den hakkede chokolade.Fyld dejen i bageformene, bag dem midt i ovnen på 180 grader i 20 minutter. Er de ikke lækre brune på toppen, så giv dem 1-2 minutter under grill (hold øeje med dem hele tiden!!!).