Bruchetta med ost og pesto
    • 3 spsk BUKO Classic Naturel 26% (70+) (ca. 40 g) (brug ikke light-udgaven!!!)

 

  • 2 tsk basilikumspesto (ca. 10 g)
  • 4 skiver toastbrød (ca. 125 g) – eller andet lækkert brød
  • 2 tomater i halve skiver (ca. 150 g). Gerne mindre tomater
  • 1/2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

 

Pynt:

  • friske basilikumblade

 

Rør flødeosten med basilikumspesto til en ensartet blanding. Brug gerne lidt mere pesto og glem så saltet i stedet.

Rist toastskiverne/brødet og smør dem med osteblandingen. Fordel herpå tomaterne og drys med salt og peber. Pynt med basilikumblade.

Skær evt. noget af brødet i tynde strimpler og rist dem også. Anret dem sammen med oste/pesto-blandingen på et fad eller skærebræt sammen med oliven og andet lækkert. Læg en klump af den resterende oste/pesto-blanding ved siden af, så folk kan sidde og dyppe.